Gossip Girl måste vara den bästa serien ever. Nu blir det en lugn kväll med med spanska läxa och flera avsnitt av gossip girl. ♥
 
 
Tar det lugnt nu innan jag går och lägger mig. Synd att tån gör så att jag bli extra trött, det suger. Jaja, bäst att sova bort smärtan. Hörs imorron. pussokram
 
Nu har jag äntligen kunnat ladda upp bilden. 
Jag har så grymt mycket läxor. så jag har inte riktigt tid att blogga nu egnetligen. Så säg inget till nån! Jaja, nästa vecka har jag inte riktigt lika mycket att göra så då blir det en förbättring! Kram
Hej, nu har jag äntligen kämpat mig hem på min supersnygga nya cykel från Stina! Vet ni va? Idag var vi jätteduktiga och satt och gjorde läxor hela eftermiddagen! Känn på den du.
Hörs sen, pussokram Ida
Hej. Idag har jag varit på 40års kalas nere i Ottenby.
Jaa, jag har faktiskt inte så mycket att berätta.. Har märkt att jag inte lägger upp inlägg så ofta längre, men jag hoppas det blir bättre snart. Puss o Kram.
Ytterst fin bild, jao. Men min fot är inte smal längre, haha. 
 
nu har chocken äntligen släppt.. Var och badade med några kompisar och då hoppade jag ner å¨ett grunt ställe(visste inte att det var grunt där) och du vet den lilla klumpen så finns på tån den där man går? typ den fick ett jack under så att det kändes som om den var lös... trodde hela tån skulle ramla av... Men det var en jättebra läkare som sydde ihop såret med 4 stygn. Så tån sitter fast igen!! Jippie!!! :)
NU ska jag sitta och tycka synd om mig själv och se på Gossip Girl. -värdens bästa serier- 
Kram!

Tack snälla Stina, flätorna är jättesnygga!

Hejhej. Har ganska fullt upp just nu, håller på att städa mitt 'har just flyttat in'- stökiga rum. Men jag ska försöka ge mig tid ikväll för att berätta om första skoldagen och lite annat smått och gott.
Kramar.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey. Jag är Tove, Idas snälla awesome kompis. :) Ridning, fotografering och Musik, spec. 1D. ♥

HEJDÅ.

P.S besök gärna min blogg; www.tovehermanssoon.blogg.se :)
För en gångs skull saknar jag skolan. Lustig känsla. Japp, men jag är liiiite nervös. Men det ska bli kul då. Jag hoppas att de tre nya är snälla. +att Viktor ska börja i vår klass (igen, vi gick i samma klass innan den splitrades.) Men jag saknar fasta rutiner och att veta vad jag ska göra den dagen. Fast, det vore skönt med typ tre-fyra veckor sommarlov till:)
 
Ikväll har jag varit och badat, jätteskönt. 
Men, iaf, idag har det varit varmt. Typ superdupersuper varmt. Tror det var 32 grader klockan 5...  
 
Längtar tills imorron!! 
Kram!
 
Hejhej, precis som jag skrev i förra inlägget har jag varit i Stoockholm den senaste veckan. En helt underbar stad! Eftersom jag har problem med att ladda upp bilder med mobilen kan ni adda mig på instagram @thaawesomeida 
 
På måndagen åkte vi buss upp till Stockholm och det tog nästan hela dagen. Men på kvällen gick vi på en kompinerade Sushi och Kina resturang, mums
 
Själv åt jag bara Sushi eftersom jag verkligen älskar det.
 
På tisdagen shoppade vi. Köpte en skjorta och ett par jeans på Bikbok och en tröja på Desigual. 
 
 
*instagram-bild*
 
 
Har inte någon bild på tröjan från Desigual, än.
 

På kvällen bestämde vi oss för att åka ut och se på Allsång på Skansen. 
 

På Onsdagen gick vi på Naturhisoriska Muséet, sjukt häftigt musum. Och kollade på bio på Cosmonova. 
 
 
Sen på kvällen åkte vi ut till några släktingar på middag, hade väldigt kul och åt mycket god mat. adda @selllma på instagram.
 
Torsdagen gick vi på Gröna Lund och hade jättekul! Selma följde med oss och vi åkte jättemånga karuseller.
Kramar 
 
hej igen :) Har varit i Stockholm, det är därför jag inte har uppdaterat. Dumma blogg.se vägrar låta min mobil uppdatera. 
Men iaf, idag har jag kollat på Ironman. Fantastiskt nog cyklar de rakt igenom vår lilla by, omg. 
Okej, nu ska jag hämta min Ipod, som jag har fått av mina underbara föräldrar! Så att jag kan uppdaterar lite bilder. Kramar från en storstads tjej. :)
Passar på att lägga upp lite bilder jag tog när jag 'provade' kameran. 
 
Har är mina jeans som jag trodde hade lagts upp!

Igår var jag och mamma och pappa och Lisa och våra kompisar och åt på Lammet och Grisen. Gud var mätt jag blev. Är så mätt att jag knappt åt någon frukost.
Men, vi kom lite tidigt så vi passade på att åka ner till till havet för att titta, och kolla va dammiga träden var. Bilder tog jag med kameran så de kommer snart.

Bara dessa dagar har varit helt fantastiska!! Och att komma hem och det finns en iPod i ett paket till mig och en systemkamera klar att användas! Gud vad jag är lycklig just nu! I onsdag åkte jag till Färjestaden för att köpa en cykel, och jag hittar en underbar cykel!! Pappa är så snäll så att vi passade på att köpa den eftersom min gamla cykel är förliten. Sen åkte vi till Ottilia och hon och jag gick på bio tillsammans. Jättekul! Jag sov hos henne sen. Gud vad kul vi hade! Sen på torsdagen gick jag hem till Stina och sen gick vi in till stan. Vi träffade bästa Hilma och Viktoria! Sen såg vi på rix fm och jag bara älskade Olly Murs!!! Vi såg han äta mat på stadshotellet. It was so fun girls! Och sen sov jag hos Stina och idag gick vi ut med deras hund Rosa och tog det ganska lugnt. Sen gick jag till mammas jobb och sen kom jag hem och now I'm so happy!!!! See ya!!!


Bilder kommer från den nya kameran! ;D

Nu har grannarna precis gått. Tog bilder men blogg.se app vägrar ladda upp de. Kram, I
idag har vi varit hos Ottilia. Skrattat som en galning :DD Och har varit och tittat på Kalmar Grand Prix, då de ska cykla i en timme och sen ska de avsluta med två varv. Jag och Ottilia gick hem efter typ halva loppet. mhaha. Nu är jag hemma i stan och sitter här med min kopp te och tittar på OS.
Jag måste helt enkelt vara väldigt glömsk eftersom jag glömde ta bilderna idag igen. Hoppas det inte blir lika illa sen när jag får kameran. gonatt, vi hörs imorron.

Gomrron! Att igår skulle vara sista sommardagen vet jag inte vad det var för snack. Idag är det jätteskönt, och jag ska bara skölja av mig i poolen innan jag tar bild på kläderna!

Nu läser jag min tidning och sen går jag och lägger mig, är det någon annan som är kvällstrött? 
Så, gonatt. Imorgon får ni höra mina smarta planer. ;D
PS. jag glömde fixa bilderna på kläderna, det kommer imorgon.

Nu laddar jag om efter träningen! Är så trött så att jag skakar.

Just nu solar jag vid poolen. c: Grymt skönt, sorgligt att detta ska vara sista sommar dagen. Det hoppas jag inte! See ya soon ;D

Igår tog mamma en bild på mig när jag skulle sova. Men jag hann inte uppdatera. (för jag somnade ;D ) Och, nej. Jag är inte supersvettig, min starka sänglampa lyser på mig för att bilder skulle synas och inte bli mörk. :)

Och mina kompisar snackar om att mina kort som jag gör till deras födelsedagar är avancerade.

Hej! Just nu är jag hos faster, för hon fyllde år 1/8-2012. Grattis Faster! Så bilderna på kläderna jag köpte kommer imorgon. Men det blev två par jeans och en tröja och ett linne. Lovar att ni kommer få se den tröjan fler gånger, den är en självklar höstfavorit! Kram, I

Nu åker jag in för att gå på Hansa City! Om jag köper något kommer bilder sen då ;3

Idag har den svenska sommaren kommit. Och ont i örat för mig. Varför blir jag jämt sjuk? Jag fryser ju nästan aldrig, och tar oftast på mig mer kläder när det blir kallt. Buhu. Jaja, nu ska jag inte klaga. Jag är ju faktiskt frisk för det mesta. Igår sprang mamma och pappa Kalmar milen! Bra kämpat! Själv satt jag hemma och såg på film. War Horse, väldigt bra. Men sorgligt när hästen dör.

 
Härlig solnedgång! Ja, det är en väderkvarn som min mobil fokuserar på. 
 
 
 
Blå dricka, blåa naglar och blått tofs. Passande?

Just nu är Ottilia här! Hon har sovit här i två nätter, det är därför jag inte har bloggat. Men i förrgår fick vi rida!! Det var jättekuligt eftersom jag inte har ridit sen förra sommaren. Här ser ni Ottilia (den coolaste) rida ;D Igår och i förrgår var vi hos fölen, bildbomb kommer, dem är väldigt söta och närgångna, haha. Igår var vi även och badade, jättekallt! Vart är det svenska sommaren som alla snackar om? Kram, I